Rendezvényhelyszínek

Bemutató videó

Normafa Rendezvényközpont

Normafa Rendezvényközpont helyszínek

A Normafa Club House többet nyújt, mint egy klasszikus rendezvényhelyszín, hiszen a rendezvényekhez kapcsolódó szolgáltatásokat számos hotelfunkcióval bővítettük, mint például szobák, medence, szauna, jakuzzi és sportlehetőségek.

A Normafa Club House közel 3 hektáros ősparkban, két különálló épületben nyújt all-inclusive, minden igényt kielégítő ellátást rendezvényre érkező csoportok számára.

Egyedi kialakítású, gondosan megtervezett tereink, a minőség, az otthonoság és természetközeliség teszik igazán vonzóvá és emberivé a helyszínt, ezzel nyújtunk többet, mint egy szálloda vagy egy rendezvényhelyszín.

Megbízható és professzionális csapatunkra a rendezvényetek minden részletében maximálisan számíthattok, legyen szó a szervezésről, lebonyolításról, vendégeitek fogadásáról, biztonságáról, szórakoztatásáról, vendéglátásról vagy technikáról.

Normafa Rendezvényközpont

A Normafa Club House kialakításának vezérgondolata az indiai feng shui, vagyis Vasztu (Vaszati) volt, mely nemcsak a belső terek kialakításakor alkalmaztak, hanem már a terület, a kert, a növények kiválasztásakor is, abból a célból, hogy egyensúlyt teremtsen a természetes és az épített környezet között, az itt töltött idő pedig még kényelmesebb legyen.

Normafa Rendezvényközpont