Kapcsolat

Vendégeink véleményei

Péter Erdei
Péter Erdei
2 hónapja
Tovább olvasom
Nagyon szép hely, tudatosan kialakított helyek, kedves, figyelmes személyzet! Jól éreztem magam itt!
Péter Cséti
Péter Cséti
3 hónapja
Tovább olvasom
Modern nagyon szép rendezvény helyszín !! #NoParaKaraoke #DjNoPara
Tamás Magyar
Tamás Magyar
3 hónapja
Tovább olvasom
Gyönyörű , exkluzív és nagyon igényes a hely. Korrekt a kiszolgálás. A pincér nagyon kedves és figyelmes volt. Mindenkinek ajánlóm.
János Mácsik
János Mácsik
4 hónapja
Tovább olvasom
Nagyon szép és elegáns környezet.
Előző
Következő
kapcsolat normafa

Ajánlatkérés

Normafa Rendezvényközpont

Megközelítés

A Normafa Club House területét az új Eötvös út felöl lehet megközelíteni, a Sváb hegy tetején. Az út végén lévő Normafa parkolóban kényelmesen lehet parkolni, hétköznap díjmentesen. A parkolóból, a zöld, gyalogos kapun lehet belépni a területre.     

Tömegközlekedéssel is könnyen eljuthat hozzánk. A Széll Kálmán térről induló 21-es és 21A jelzésű buszokkal, a Normafa Látogatóközpont megállótól csak 3 perc séta.

normafa kapcsolat

Közel a városhoz, közel hozzátok

A Normafát talán még azok is ismerik, akik sohasem jártak a Budai-hegység peremén, a XII. kerületnek ezen a részén. A népszerű kiránduló- és síelőhely nem véletlenül örvend ilyen széles ismertségnek, hiszen a városközponttól 15-20 percnyi utazással máris a Sváb-hegy legmagasabb pontján, egy gyönyörű sportolásra és aktív kikapcsolódásra alkalmas parkban találjuk magunkat. A Normafán található hatalmas tisztásról pedig remek kilátás nyílik a fővárosra és a környező budai hegyekre.

A csodálatos, erdővel borított hegytető a főváros legszebb kilátópontja, a múlt század művészeinek kedvenc kirándulóhelye volt. A korábban itt álló többszáz éves bükkfa alatt énekelte el Klein Róza, Bellini Norma című operájának nagy áriáját. Innen kapta a környék a Normafa nevet. A legenda szerint a táj névadó bükkfájának története Mátyás király idejéből származik. Az eredetileg Viharbükk elnevezésű ős öreg bükkfát – miután hosszú évszázadok viharjait túlélte – végül 1927-ben egy villámcsapás pusztította el.