Kapcsolat

Vendégeink véleményei

Mészáros Péter
Mészáros Péter
11 hónapja
Tovább olvasom
"12.-ik kerületben található, akkor az csak jó lehet. Rendezett,tiszta,szép környezetben."
G.Bacsko Vitez
G.Bacsko Vitez
egy éve
Tovább olvasom
"Az étteremben rendkívül udvarias személyzet. Szűk ételválaszték, de azok valóban finomak. Az árak magasak, de a minőség is. A kiszolgálás gyors, minden tiszta és gondozott."
Krisztina Megyeri
Krisztina Megyeri
6 hónapja
Tovább olvasom
"Nagyon hangulatos hely, széles választék és remek kiszolgálás, Fanni nagyon kedves volt, köszönöm neki az ajánlást! Nagyon szép helyen van, megéri betérni egy finom kávéra, rajzolnak rá szívet is! Én kóstoltam a házi egres lekvárukat is, nagyon ízlett!"
Dóra Gy.
Dóra Gy.
3 hónapja
Tovább olvasom
"Nagyon klassz hely, remekül éreztük magunkat."
Előző
Következő
kapcsolat normafa

Ajánlatkérés

Normafa Rendezvényközpont

Megközelítés

A Normafa Club House területét az új Eötvös út felöl lehet megközelíteni, a Sváb hegy tetején. Az út végén lévő Normafa parkolóban kényelmesen lehet parkolni, hétköznap díjmentesen. A parkolóból, a zöld, gyalogos kapun lehet belépni a területre.     

Tömegközlekedéssel is könnyen eljuthat hozzánk. A Széll Kálmán térről induló 21-es és 21A jelzésű buszokkal, a Normafa Látogatóközpont megállótól csak 3 perc séta.

normafa kapcsolat

Közel a városhoz, közel hozzátok

A Normafát talán még azok is ismerik, akik sohasem jártak a Budai-hegység peremén, a XII. kerületnek ezen a részén. A népszerű kiránduló- és síelőhely nem véletlenül örvend ilyen széles ismertségnek, hiszen a városközponttól 15-20 percnyi utazással máris a Sváb-hegy legmagasabb pontján, egy gyönyörű sportolásra és aktív kikapcsolódásra alkalmas parkban találjuk magunkat. A Normafán található hatalmas tisztásról pedig remek kilátás nyílik a fővárosra és a környező budai hegyekre.

A csodálatos, erdővel borított hegytető a főváros legszebb kilátópontja, a múlt század művészeinek kedvenc kirándulóhelye volt. A korábban itt álló többszáz éves bükkfa alatt énekelte el Klein Róza, Bellini Norma című operájának nagy áriáját. Innen kapta a környék a Normafa nevet. A legenda szerint a táj névadó bükkfájának története Mátyás király idejéből származik. Az eredetileg Viharbükk elnevezésű ős öreg bükkfát – miután hosszú évszázadok viharjait túlélte – végül 1927-ben egy villámcsapás pusztította el.