normafa kapcsolat

Házirend

Tisztelt Vendégeink!

A Normafa Club House személyzete mindent megtesz annak érdekében, hogy itt tartózkodásuk, pihenésük szállodánkban elvárásaiknak mindenben megfelelő legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy szobafoglalás esetén az alábbiakban foglaltakat tudomásul venni, illetve betartani szíveskedjenek.

Általános információk

Szálloda nyitvatartása: hétfőtől vasárnapig, 00:00-24:00
Check in: 15:00

Check out: 11:00

Recepció nyitvatartása, telefonszáma: 00:00-24:00, +36 (1) 395-6505
Étterem, konyha nyitvatartása: 07:30 – 22:00

Lounge nyitvatartása: 07:30 – 23:30

– A fő étkezések az alábbi időszakokban vehetők igénybe a hotel éttermében:
Reggeli: 08:00 – 09:30
Ebéd: 13:00 – 14:30
Vacsora: 19:00 -20:30

A vendégek az étterem nyitvatartási ideje alatt az étterem eseményre szabott menüje alapján tudnak étel/italrendelést leadni.

Takarítás

A szobában naponta takarítunk. A szobában található felszerelések (párnák, huzatok, törölközők, köntösök stb.) a hotelben történő tartózkodása idejére állnak rendelkezésére, azokat nem lehet kivinni a hotelből.

Allergia/diéta

A Normafa Club Hotelt tájékoztatni köteles, amennyiben speciális diétát követ vagy valamilyen ételallergiája van.

A Normafa Club House mindent megtesz annak érdekében, hogy megfelelően instruálja a személyzetét az ételallergiák komolyságáról, de a keresztszennyeződés rizikója mindig fennáll. Ezenkívül előfordulhat, hogy a kereskedelmi

beszállítóink értesítés nélkül változtatnak az áruik címkéin. Ételallergiás vendégeinknek tisztában kell lenniük ezzel a rizikóval.

A Normafa Club House nem vállal felelősséget semmilyen allergiás reakcióért, melyet a Normafa Club House-ban fogyasztott vagy a Normafa Club House által készített étel/ital okoz.

Viselkedés a hotelben

A szállodai szobákban csak regisztrált vendégek tartózkodhatnak.

Kérjük Önöket, hogy hotelt megfelelő öltözetben látogassák!

Az étteremből étel és ital kivitele nem lehetséges. Az éttermi felszereléseket (pl. evőeszközök, poharak, tányérok stb.) és ételt a szobákba nem lehet felvinni!

A szobák és a szálloda felszerelési tárgyait azok területéről kivinni tilos! A szálloda eszközeit rendeltetésszerűen kell használni.

A szállodába alkoholos ital behozatala nem megengedett. A szálloda területén 18 éven aluliak szeszesitalt nem fogyaszthatnak.

A szálloda elhagyása esetén a szobakulcsot kérjük leadni a Recepción és jelezze, hogy elhagyja a szállodát. Amikor visszatér a szállodába, jelezze a recepción ezt is.

Haladéktalanul jelezze a recepción, ha elhagyta a szobakulcsát.

A vendég felelős az általa okozott károkért a vonatkozó előírások és szabályok szerint.

Tizennégy éven aluli gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett tartózkodhatnak a hotelben.

Szállodánk 100% füstmentes

A szálloda egész területén és a szobákban tilos a dohányzás! A szálloda egész területén kizárólag a dohányzásra kijelölt helyen szabad dohányozni.

A létesítmény területén továbbá nem engedélyezett marihuána, illegális drogok használata, illetve tiltott bármilyen egyéb olyan tevékenység, melynek eredményeképpen füst keletkezik.

Nyílt láng/tűz használata tilos.

Gyúlékony, robbanásveszélyes anyagok, tűzijáték, elektromos főző, fűtőberendezések, használata/tárolása a hotel területén tilos.

A tűz és balesetvédelmi szabályok betartása minden vendég számára kötelező!

Biztonság

A szálloda közösségi területein elektronikus megfigyelőrendszer működik vagyonvédelmi és biztonsági céllal.

A szoba elhagyásakor kérjük ügyeljenek a szobaajtó bezárására! A talált tárgyakat a recepción le kell adni!

Normafa Club House nem vállal felelősséget a vendégek értékeiért és a hotel nem vállal felelősséget lopás vagy a vendég értékeinek elvesztése esetén.

Állatok

Állatot a Normafa Club House területére behozni tilos.

A wellness, fitness és sportpálya:

Wellness nyitvatartása: 10:00 – 20:30

– Fitness terem nyitvatartása: 10:00 – 20:30

– Sportpálya nyitvatartása: 10:00 – 20:30

A Normafa Club House fenntartja a jogot, hogy a területén tartott rendezvényekre tekintettel a nyitvatartási időktől esetenként eltérjen, melyről a vendégeket megfelelően tájékoztatja.

Szeretnénk megteremteni a megfelelő kikapcsolódási és sportolási feltételeket. Kérjük az alábbi szabályok tudomásulvételét és betartását:

A fitness termet és eszközöket, sportpályát és a wellness részleget (úszómedence, jacuzzi, szauna stb.) mindenki saját felelősségére használhatja. A Normafa Club House kizárja a felelősségét a vendég olyan sérülései/kárai tekintetében, melyek abból fakadnak, hogy a vendég a házirend szabályait nem tartotta be vagy a sporteszközöket nem rendeltetésszerűen használta. Szállodánk nem vállal felelősséget semmilyen balesetért.

A fitness/sport/wellness létesítmények (úszómedence, jacuzzi, szauna stb.) használata nem ajánlott szív-és érrendszeri vagy légzőszervi megbetegedések, rák, inkontinencia, akut gyulladás, tuberkolózis, trombózis, visszér, fertőző betegségek, fertőző bőrbetegségek, pajzsmirigy túlműködés, epilepszia, szívritmuszavar, láz, vagy kezeletlen magas vérnyomás, kimerültség és terhesség esetén – amennyiben fentiekben megjelöltek valamelyikében szenved, a fenti létesítményeket saját felelősségre használhatja.

Kérjük, viseljen megfelelő sport ruházatot és edzőcipőt a fitness teremben és sportpályákon.

A medence használata előtt kérjük a zuhanyozók és a lábfertőtlenítő használatát. A medencéket kizárólag fürdőruhában lehet igénybe venni.
A szaunába csak fürdőruha és papucs nélkül, előzetes zuhanyozás után lehet bemenni, a szauna padon a törülköző használata kötelező! Kérjük, használja a zuhanyt szauna használat után.

 

TILOS:

– utcai cipőben közlekedni a wellness és a fitness terem területén

– a medencékbe (jacuzziba) ugrálni, fröcskölni, labdát dobálni

– a wellness létesítményeket a következő állapotok esetén használni: fertőző bőrbetegség vagy nyílt seb, fertőző gyomor-és bélrendszeri megbetegedés, alkohol, drog vagy egyéb bódító hatású anyag (gyógyszer) befolyása alatt, olyan megbetegedések esetén, melyek görcsöket vagy eszméletvesztést okozhatnak

– étel vagy italt, üveget bevinni a wellness részlegre

A szálloda nem vállal felelősséget a wellness létesítményekben, a fitness teremben vagy a sportpályán hagyott értékekért.