Gasztronómia
Normafa Rendezvényközpont

Normafa gasztronómia

Konyhánkon professzionális séf gárda és személyzet biztosítja a vendégek számára a gondosan válogatott minőségi és egészséges alapanyagok felhasználásával készült kulináris ízélményt.

Executive séfünk, Gullner Gergő több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik. 

Normafa karácsonyi menü

Tekintse meg különleges Karácsonyi ajánlatunkat! Kóstolta már a Diótörő vagy a Normafa Gála Menüt? Kihagyhatatlan ínyencségekkel készültünk idén is vendégeink számára. 

A Normafa Gasztronómia idén Karácsony alkalmával is várja Önt és családját, céges csapatát egy kihagyhatatlan ínycsiklandozó ízélménnyel egybekötve.

tradicionális Normafa gasztronómia

Kreatív séfünk és újító gondolkodású csapata a régi, jól ismert tradicionális ízvilágot elevenítik meg bisztró étel különlegességek formájában némi francia ihletéssel. Ételeinken a kiváló minőségű halak és húsok, gondosan válogatott zöldségekkel párosulnak, ezzel biztosítva a gourmet pillanatokat. Egészséges alapanyagok felhasználásával széles választékban készítünk vegán és vegetáriánus ételeket.

normafa gourmet pillanatok
normafa gourmet pillanatok

normafa gasztronómia képekben

Megtekintheti a normafa gasztronómia ínyencségeit képekben. Látogasson meg minket idén is és kóstolja meg a Normafa kulináris ízélményeit.